Vacature: Alleskunner

De Hoofdpijn Alliantie is een samenwerkingsverband van organisaties die zich bezighouden met ernstige hoofdpijn. Ons doel is om de hoofdpijnzorg te verbeteren en de kennis over ernstige hoofdpijn te vergroten. We zetten ons in voor de maatschappelijke en politieke erkenning van hoofdpijn als serieus volksgezondheidsprobleem in Nederland. Dit jaar ligt onze focus op het ontwikkelen van een Zorgstandaard en het agenderen van het thema ‘werk en hoofdpijn’ bij werkgevers.

De Alliantie werd in 2021 opgericht door patiëntenvereniging Hoofdpijnnet, de Vereniging van Nederlandse Hoofdpijn Centra (VNHC) en de Nederlandse Hoofdpijn Vereniging (NHV).

Ter uitvoering van haar beleid is de Hoofdpijn Alliantie op zoek naar:

EEN GEDREVEN ALLESKUNNER (M/V/X)

Onze alleskunner functioneert op hbo-niveau en is deskundig op meerdere terreinen. Je bent breed inzetbaar om de aandacht voor ernstige hoofdpijn bij politiek en maatschappij te vergroten, financiële ondersteuning te verkrijgen voor toegepast onderzoek en de discussie over wat goede, passende zorg is voor mensen met ernstige hoofdpijn op gang te brengen. Het bestuur van de vereniging is jouw eerste aanspreekpunt. Daarnaast zijn er een aantal thema-gebonden commissies. Voor de organisatie en het verslag van bestuursvergaderingen, commissies en ALV is secretariële en administratieve ondersteuning beschikbaar.

Je hoort het ongetwijfeld niet dagelijks, maar kandidaten met ervaring en/of kennis van ernstige hoofdpijn genieten bij ons de voorkeur. Afhankelijk van het uurtarief ligt het aantal uren per week tussen de vier en zes. De aanstelling is op basis van zzp.

Interesse?

Stuur uiterlijk 1 februari een motivatiebrief met cv naar info@hoofdpijnalliantie.nl. Heb je vooraf nog vragen? Daarvoor kun je contact opnemen met onze voorzitter mevr. Guusje ter Horst, via hetzelfde email-adres. Voor achtergrondinformatie: www.hoofdpijnalliantie.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan om voortaan de nieuwsbrief te krijgen.

Inschrijven nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

naar
boven